Sisko investira u Rusiju

Bez autora
Jun 25 2010

Multinacionalna firma za proizvodnju telekomunikacione opreme Sisko investiraće milijardu dolara u razvoj visoke tehnologije u Rusiji. Medvedev je danas na početku zvanične posete SAD, bio u Silicijumskoj dolini u Kaliforniji i posetio sedište Siska u San Hoseu.Ruski predsednik je istakao da želi da unese više visokotehnoloških inovacija u rusku ekonomiju koja zavisi od nafte, i da želi da stvori rusku Silicijumsku dolinu u Skolkovu, nedaleko od Moskve. Direktor Siska je dodao da njegova kompanija namerava da u Skolkovu izgradi svoj drugi svetski centar za razvoj tehnologije.

Sisko investira u RusijuMultinacionalna firma za proizvodnju telekomunikacione opreme Sisko investiraće milijardu dolara u razvoj visoke tehnologije u Rusiji.

To je je danas rekao izvršni direktor te kompanije Džon Čejmbers posle razgovora sa ruskim predsednikom Dmitrijem Medvedevim.

Medvedev je danas na početku zvanične posete SAD, bio u Silicijumskoj dolini u Kaliforniji i posetio sedište Siska u San Hoseu.

Ruski predsednik je istakao da želi da unese više visokotehnoloških inovacija u rusku ekonomiju koja zavisi od nafte, i da želi da stvori rusku Silicijumsku dolinu u Skolkovu, nedaleko od Moskve.

Direktor Siska je dodao da njegova kompanija namerava da u Skolkovu izgradi svoj drugi svetski centar za razvoj tehnologije.

Predviđeno je da Medvedev tokom posete američkoj zoni najsavremenije industrije kod San Franciska, poseti i sedište proizvođača kompjutera Epl (Apple Inc).

Ruski predsednik je jutro proveo u sedištu internet društvene mreže Tviter u San Francisku, a sutra će u Vašingtonu razgovarati sa predsednikom SAD Barakom Obamom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik